11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista

11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Scottie Scheffler ei hyydy, vaikka kolmannella kierroksella sattui ja tapahtui

Scottie Scheffler on matkalla kohti seuraavaa pystiä. Kuva: Getty Images.

Harvinaisen värikkäästä kierroksesta huolimatta Schefflerin seuraava voitto vaikuttaa jo selviöltä.

Ohut osuma bunkkerista, ja pallo veteen. Draivi keskelle puunrunkoa, ja pallo pelialueen rajojen ulkopuolelle. Kolme puttia viimeisellä griinillä… Arkipäivää tavallisen harrastajan kierroksella, mutta harvoin maailmanlistan ykköselle.

Muun muassa nämä tapahtumat osuivat kuitenkin Scottie Schefflerille (-10) Memorial Tournamentin kolmannella kierroksella. Maailmanlistan ykkönen pelasi PGA Tourin Signature -kilpailussa lauantaina tuloksen 71, mutta kärkipaikastaan hän ei suostunut etuysin triplabogista huolimatta luopumaan. Etumatkaa toista sijaa jakaviin pelaajiin on jo neljä lyöntiä.

”Kaiken kaikkiaan pelasin melko vakaasti. Pari huonoa pomppua voivat johtaa tällä haastavalla kentällä mihin vain”, Scheffler sanoi.

Ennusmerkit Schefflerin voittoon ovat tutut. Hänellä ei ole ollut tapana päästää voittoa luisumaan käsistään 54 reiän jälkeisessä johtoasemassa.

”En aio muuttaa mitään, enkä kiinnitä huomiota siihen, mitä muut tekevät. Aion pitää pääni alhaalla ja pysyä omassa pienessä maailmassani”, Scheffler kertoi päätöspäivän taktiikastaan.

Collin Morikawa, Sepp Straka ja Adam Hadwin (-6) jakavat toista sijaa. Jälkimmäinen ei varsinaisesti uhkunut taistelutahtoa finaalikierroksen alla. Paremminkin näyttää siltä, että Schefflerin ylivoima on jo lannistanut muut.

”Scottie on kaukana muiden yläpuolella. Osuman ääni, lyönnin muoto ja pallon lentorata ovat jotain… Toisin sanoen, en usko hänen menettävän voittoa”, avauspäivän jälkeen kärjessä ollut Hadwin kertoi.

Eurooppalaisilla on hyvä panos Jack Nicklauksen nimikkoturnauksessa. Strakan ohella kärkikymmenikköön mahtuvat viidettä sijaa jakava Ruotsin Ludvig Åberg (-5) sekä seitsemättä sijaa jakava Ranskan Victor Perez (-4).

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje