11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista

Tutustu ennen forumin käyttöä huolellisesti forumin sääntöihin. Muista myös, että olet aina itse vastuussa siitä, mitä kirjoitat!

Forumin käyttö

Taso-opas

Forumin yläpuolella on aina taso-opas, joka kertoo sinulle missä olet juuri nyt forumissa. Voit klikata taso-oppaan linkkejä päästäksesi haluamallesi sivulle forumissa.

Kirjautuminen

Voidaksesi kirjoittaa viestejä forumiin, sinun täytyy olla kirjautuneena.

Rekisteröityminen

Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia forumin käyttöön (entiset Clubhouse-tunnukset toimivat), sinun täytyy rekisteröityä Golfpiste.com käyttäjäksi voidaksesi kirjoittaa viestejä forumiin. Rekisteröitymiseen ja rekisteröitymiseen liittyviin lisäohjeisiin ja -tietoihin pääset tästä.

Unohtunut salasana ja/tai käyttäjätunnus

Unohtuneen salasanan saat sähköpostiisi klikkaamalla kirjautumislaatikon kohtaa ”Unohditko salasanasi?”. Anna avautuvalla sivulla se sähköpostiosoite, jolla olet käyttäjäksi rekisteröitynyt ja saat salasanasi ja käyttäjätunnuksesi sähköpostiviestinä.

Viestien lukeminen

Forumin etusivulle on koottu eri aihealueiden uusimmat viestit. Näet yksittäisen aihealueen kaikki viestiketjut klikkaamalla aihealueyhteenvedon alta ”Kaikki aihealueen viestit” -linkkiä.

Lukeaksesi viestejä klikkaa haluamaasi viestiketjun otsikkoa, jolloin viestiketju avautuu näytöllesi. Ylimpänä on aina viestiketjun aloitusviesti.

Kirjoittajien profiilitiedot

Voit halutessasi tutustua kirjoittajan profiili- ja käyttötietoihin klikkaamalla kirjoittajan nimeä / nimimerkkiä. Profiilitietoja ylläpidetään ”omissa asetuksissa”, joihin pääset kirjautumalla sisään ja klikkaamalla kirjautumisikkunasta linkkiä ”Omat asetukset”.

Viestien kirjoittaminen ja vastaaminen viesteihin

Uuden viestiketjun aloittaminen

Voit aloittaa uuden viestiketjun  aihealueen alareunassa. Anna viestiketjulle otsikko, VÄLTÄ LIIAN PITKIÄ OTSIKOITA! Kirjoita viestisi sille varattuun laatikkoon ja klikkaa ”Lähetä”.

Kun haluat vastata viestiin, klikkaa viestin oikeasta ylänurkasta ”Vastaus” -linkkiä.

Mikäli et ole kirjautuneena sisään, sinulle avautuu sivu, jossa sinun tulee antaa käyttäjätunnuksesi ja salasanasi.

Vastaa viestiin edellistä viestiä lainaten

Quoteamisessa on kaksi tapaa:

1. Copy-pastetaan lainaus viestikenttään. Siirretään kursori viestin alkuun ja painetaan B-QUOTE painiketta kerran. Sitten siirretään kursori lainauksen loppuun ja painetaan taas B-QUOTE painiketta, silloin loppuun tulee sama tagi, mutta lopun tagin alussa on kenoviiva, joka tarkoittaa että se sulkee edellisen tagin.

2. Copy-pastetaan lainaus viestikenttään. Maalataan se kokonaan mustaksi ja painetaan kerran B-QUOTE painiketta. Silloin tulee automaattisesti sekä alkuun, että loppuun oikea tagi.

Itse käytän tietokoneella vaihtoehtoa 2, kun tietokoneella teksti on helppo maalata ja mobiililla jossa maalaus on vähän kankeampaa vaihtoehtoa 1.
Jos lainauksia on useita, jokaiselle tehdään omansa.

HUOM! ÄLÄ LAINAA LIIAN PITKIÄ TEKSTEJÄ ÄLÄKÄ KOSKAAN LAINAA LAINAUSTA!

Viestitekstin muotoilut

Voit muotoilla kirjoittamaasi tekstiä samaan tapaan kuin tekstinkäsittelyohjelmissa. Voit halutessasi keskittää, tummentaakursivoida tai alleviivata tekstiä. ÄLÄ KUITENKAAN KÄYTÄ TOIMINTOJA LIIKAA, SILLÄ SE VAIKEUTTAA TEKSTIN LUKEMISTA! Maalaa muotoiltava alue ja valitse tekstiruudun yläpuolelta haluttu toiminto.

Moderaattorit

Forumissa on joukko moderaattoreita, joilla on oikeus poistaa viestejä, piilottaa osa viestien tekstistä, muokata viestiä, varoittaa käyttäjiä epäasiallisesti kirjoittelusta sekä asettaa käyttäjiä käyttökieltoon valituksi ajaksi. Käyttäjät voivat itse myös ilmoittaa epäasiallisesta viestistä klikkaamalla viestin alla olevaa ”Ilmoita epäasiallisesta viestistä” -linkkiä.

Lisäohjeita

Lisäohjeita forumin käyttöön voit pyytää lähettämällä Golfpisteeseen palautetta.