Lue säännöt ennen kuin tilaat

§ Golfpiste Plus on Otavamedia Oy:n (”Golfpiste”) tarjoama lisämaksullinen etuohjelma, jolla Golfpiste Plus -jäsenet voivat hyödyntää Golfpisteen yhteistyökumppanien tarjoamia jäsenetuja. Kulloinkin voimassa olevat jäsenedut käyvät ilmi Golfpiste.com –sivustolta ja Golfpiste –sovelluksesta.

§ Golfpiste Plus edut ovat hyödynnettävissä esittämällä voimassa oleva jäsennumero eduntarjoajalle. Jäsennumero löytyy Golfpiste.com omat tiedot -sivulta (kun olet kirjautunut) ja Golfpiste sovelluksesta.

§ Golfpiste Plus -jäsenyys on henkilökohtainen ja yhdellä henkilöllä on oikeus vain yhteen jäsenyyteen. Golfpiste Plus -jäsenyys myönnetään 18 vuotta täyttäneille henkilöille. Pyydettäessä henkilöllisyys on todistettava.

§ Kukin jäsenetu on hyödynnettävissä yhden (1) kerran kalenterivuoden aikana, ellei muuta ilmoiteta.

§ Kertaedun käyttö merkitään Golfpiste Plus taustajärjestelmään.

§ Golfpiste Plus -etujen hyödyntämiseen on oikeus Golfpiste Plus -jäsenellä, ellei muuta ilmoiteta.

§ Golfpiste Plus -edut ovat voimassa kyseisen kalenterivuoden tai muun erikseen ilmoitetun ajan.

§ Green Fee -etuja hyödynnettäessä toimitaan kunkin golfkentän omien vieraspelaajia koskevien ajanvaraus- ja pelioikeusohjeiden mukaisesti tai edun yhteydessä määritellyillä ehdoilla (ensisijainen). Edun ollessa voimassa arkisin tarkoitetaan viikonpäiviä maanantaista perjantaihin, ei kuitenkaan arkipyhiä.

§ Jäsenedut eivät koske jo alennettuja tuotteita tai palveluja, eikä niitä voi yhdistää toisiin tarjouksiin, ellei eduntarjoaja muuta ilmoita.

§ Kukin eduntarjoaja vastaa tarjoamistaan jäseneduista sekä niiden voimassapitämisestä suhteessa Golfpiste Plus -jäseniin. Golfpiste ei vastaa eduntarjoajien toiminnassa tapahtuvien muutosten (esim. konkurssi, omistajavaihdokset tai vastaavat) vaikutuksista jäsenetuihin.

§ Liittymällä Golfpiste Plus -jäseneksi hyväksyt, että Golfpiste lähettää antamaasi sähköpostiin palveluun liittyvää viestintää mm. uusista eduista. Voit lopettaa viestien vastaanoton milloin tahansa klikkaamalla viestin lopussa olevaa ”Peru kirje” -linkkiä.