11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista

Pörssin ohjeet päivitetty 1.11.2018

Ilmoitusten selailu

Ilmoitusten selailu on jaettu seuraaviin osa-alueisiin: osakkeet, pelioikeudet, peliliput, välineet, majoitus ja muut. Tämän lisäksi on vapaasanahaku, joka hakee ilmoituksia kaikilta osastoilta. Vapaasanahaun avulla voit etsiä helposti esimerkiksi vain tietyn merkin välineitä.

Peliliput, pelioikeudet ja osakkeet

Voit rajata näytöllesi tulostuvien ilmoitusten määrää eri kriteerein tarkemmat rajaukset -napin takaa löytyvällä lomakkeella:

 • Osasto: Voit rajata hakutulokset ilmoituksen tyypin mukaan (myydään, ostetaan, vaihdetaan, vuokralle tarjotaan, halutaan vuokrata)
 • Alue: Voit rajata hakutulokset maakunnan mukaan
 • Yhtiö/seura: Voit valita vain yhden kentän ilmoitukset. Valitsemalla ”muut” saat valittua muut kuin suomalaisten kenttien ilmoitukset.

Huomaa kuitenkin, että kaikkiin ilmoituksiin ei välttämättä ole määritelty kenttää, eivätkä tällaiset ilmoitukset tällöin näy, mikäli rajaat hakua johonkin tiettyyn kenttään!

Välineet

Välineilmoituksia voit rajata vielä tarkemmin edellisten lisäksi:

 • Välinetyyppi: Voit rajata hakutuloksiin vain tietyn tyyppiset ilmoitukset, esim. koko setit, puumailat jne.
 • Sukupuoli: Voit rajata haun sukupuolen mukaan, näin saat näytöllesi vain esim. naisten välineet.
 • Ikäryhmä: Voit hakea ilmoituksia, jotka liittyvät juniori- tai seniorivälineisiin.
 • Kätisyys: Voit hakea välineilmoituksia kätisyyden mukana, esim. vasurit voivat rajata pois oikeankätiset välineet.
 • Varren jäykkyys: Voit hakea välineitä varren jäykkyyden perusteella
 • Varren tyyppi: Voit hakea erikseen välineitä joko rauta- tai grafiittivarrella

Majoitus ja muut

Majoitusilmoituksia voit rajata joko osaston tai alueen mukaan.

Ilmoitusten jättö

Ilmoitusten jättäminen ja ylläpito (muokkaus, poisto) edellyttää, että olet Golfpisteen rekisteröitynyt käyttäjä. Mikäli et ole rekisteröitynyt Golfpiste.com:n käyttäjäksi, voit rekisteröityä klikkaamalla tästä.

*-merkillä varustetut kentät ovat aina pakollisia täyttää!

Kun haluat jättää uuden ilmoituksen, toimi näin:

 • Kirjaudu Golfpisteeseen
 • Siirry valikon tai Pörssin sivupalkin kautta Jätä ilmoitus -sivulle
 • Täytä lomakkeesta ainakin tähdellä merkityt pakolliset kentät, mutta mahdollisuuksien mukaan myös muut kentät, jotta ilmoituksesi rajautuu hakujen yhteydessä oikein
 • Ilmoituksesi on nyt julkaistu ja näkyy 2 viikkoa julkaisupäivästä, ellei sitä julkaista uudelleen. Voit vapaasti muokata ilmoituksesi sisältöä, ensimmäisen viikon aikana ilmoituksen julkaisupäivämäärä ei kuitenkaan muutu päivityksen yhteydessä (toisin sanoen ilmoitus ei nouse listan kärkeen).

Ilmoituksen muokkaus ja poisto

Voit halutessasi muokata tai poistaa ilmoituksiasi. Tämä tapahtuu Omat ilmoitukset -sivulla, jonne pääset sekä päävalikosta että Pörssin sivupalkista.

Omat ilmoitukset -sivulla ilmoituksesi on jaettu voimassa oleviin (eli pörssissä näkyvillä oleviin) ja piilotettuihin ilmoituksiin. Kaikki ilmoitukset siirtyvät 2 viikon kuluttua julkaisupäivästä piilotettuihin ilmoituksiin, mikäli niitä ei ole käyty muokkaamassa tai poistamassa.

Ilmoituksen muokkaaminen

Mikäli haluat muokata olemassa olevaa ilmoitustasi, klikkaa ilmoituslistasta haluamaasi ilmoitusta. Ilmoitus avautuu eteesi samalla tavalla kuin sitä jättäessäsi. Voit nyt tehdä tarvittavat muutokset jonka jälkeen tallennat muutokset painamalla ”Päivitä ilmoitus”.

Ilmoituksen piilottaminen

Mikäli haluat piilottaa ilmoituksesi ennen 2 viikon aikarajaa, voit tehdä sen Omat ilmoitukset -sivulla painamalla ilmoituksen kohdalla linkkiä ”Piilota ilmoitus”. Ilmoitus siirtyy piilotettuihin ilmoituksiin ja voit halutessasi julkaista sen myöhemmin uudelleen.

Vanhan ilmoituksen uudelleenjulkaiseminen

Mikäli haluat julkaista jonkun vanhan ilmoituksesi uudestaan, voit tehdä sen Omat ilmoitukset -sivulla painamalla ilmoituksen kohdalla linkkiä ”Julkaise muokaten”. Ilmoitus avautuu omalle sivulleen ja voit muokata sitä vapaasti ja lopulta julkaista sen painamalla ”Julkaise ilmoitus”.

Ilmoituksen poisto kokonaan

Voit halutessasi myös poistaa ilmoituksen kokonaan. Voit tehdä sen Omat ilmoitukset -sivulla painamalla ilmoituksen kohdalla linkkiä ”Poista pysyvästi”.

Hyvät toimintatavat

Mikäli käytät pörssiä aktiivisesti, muistathan käydä aika ajoin omia ilmoituksiasi läpi ja myös poistaa pysyvästi ilmoituksia, jotka eivät ole enää ajankohtaisia ja joille ei ole käyttöä myöhemmin. Ilmoitukset poistuvat jatkossa järjestelmässä kokonaan kahden vuoden kuluttua julkaisupäivästä. Pörssissä ei ole tarkoituksenmukaista julkaista samasta aiheesta uutta ilmoitusta joka päivä, jotta ilmoitus näin nousisi aina listan kärkeen.

Sivuston ylläpidolla on oikeus seurata käyttäjän ilmoitusten määrää ja mahdollisesti myös puuttua siihen.