9.7.–16.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][29]
KilpailuaSuomalaista

9.7.–16.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][29]
KilpailuaSuomalaista
Challenge Tour - Kilpagolf

Lindell täräytti Brnon kisan avauspäivänä kovan tuloksen ja Pulkkanen hole in onen

Oliver Lindell oli ensimmäisellä kierroksella mainiolla pelituulella. Kuva: Getty Images

Lindell teki Kaskadan kentällä torstaina seitsemän birdieä.

Oliver Lindell sai loistavan alun Tsekin Brnossa käynnistyneessä Challenge Tourin kilpailussa. Hän pelasi Kaskada Golf Challenge -turnauksen ensimmäisenä päivänä tuloksen 65 (-6), ja on 18 reiän jälkeen jaetulla viidennellä sijalla.

Lindell teki kierroksellaan seitsemän birdieä. Ainoa tahra korttiin tuli Golf Resort Kaskadan kentän viidennellä reiällä, jolla hänelle kirjattiin bogey.

Syystäkin oli Lindell tyytyväinen päivän suoritukseensa.

”Hyviä rautoja ja puttaamista tänään. Käytin normaalia enemmän aikaa putin hieromiseen treenipäivinä, ja se tuotti kyllä aika nopeasti tulosta. Pari heikkoa draivia löin, mutta onnistuin sieltäkin vielä pelastamaan parit. Oikein vahva startti tähän viikkoon”, hän sanoi.

Porvoolaisen alkukausi sujui vaisusti, kunnes hän sai kevään tullen paremmin juonen päästä kiinni. Lindell hurjasteli toukokuun lopussa Tanskassa pelatun kisan viimeisellä kierroksella tuloksen 62, ja nousi kaukaa kakkossijalle.

Holari lämmitti mieltä.

Hän on kiertueen pistetilastossa 30:ntena, kun 20 parasta lunastaa kauden päätteeksi kortin DP World Tourille.

Road to Mallorca -listalla sijalla 12 olevan Tapio Pulkkasen päivän kohokohta osui toiseksi viimeiselle (kentän kahdeksannelle) reiälle, jolla hän pamautti hole in onen. Myös kaksi birdieä ja yhden bogin tehnyt Pulkkanen pelasi tuloksen 68 (-3), ja se riittää jaettuun 30. sijaan.

”Muutamia birdiepaikkoja tuli tuhlattua, ja kärki näyttää menevän melko kovaa. Erikoiskenttähän tämä on, todella paljon korkeuseroja.”

”Holari lämmitti mieltä. Matkaa oli 179 metriä, ja pieni myötävire. Vähän kevennetty draw rautakasilla”, Pulkkanen kuvaili uransa kahdeksatta hole in oneaan.”

Kim Koivu (+2) ja Matias Honkala (+4) eivät mahdu sadan parhaan joukkoon. Tulostahdin säilyessä samanlaisena, jatkoon vaaditaan lyönnin pari parin alle painuvaa 36 reiän tulosta.

Oikaisu 14.6.2024 klo 14.14. Tapio Pulkkanen teki birdiensä ennen hole in onea, ei hole in onen jälkeen, kuten uutisessa aiemmin virheellisesti kerrottiin.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (3 kpl)