9.7.–16.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][29]
KilpailuaSuomalaista

9.7.–16.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][29]
KilpailuaSuomalaista
Finnish Tour - Kilpagolf

Halki Suomen käy Roope Kakonkin tie

Ensimmäistä kertaa Paltamo Openiin osallistuva Roope Kakko metsästää onnistumisen tunnetta.

Keskiviikkona käynnistyvän Paltamo Openin pelaajalistaan tuli viime hetken lisäys, kun Roope Kakko päätti lähteä metsästämään hyvää peliä Kainuun sydämeen.

Viime viikonloppuna Lakeside Golfissa pelatussa Infra Kiri Openissa 13:nneksi sijoittunut Kakko ei halunnut jäädä märehtimään liian pitkäksi aikaa heikosti sujunutta kilpailua.

”Kun pelaa huonosti, tulee usein sellainen tunne, että pitäisi heti päästä yrittämään uudelleen. Ei ollut alun perin tarkoitus lähteä tänne, mutta viime viikon kilpailun jälkeen tuntui siltä, että pitäisi pystyä pelaamaan paremmin”, Kakko avaa syitä Paltamoon lähdölle.

Kakko ei lähtenyt ajamaan halki Suomen yksin, vaan koko perhe hyppäsi autoon.

”Vaimo sai järjestettyä työnsä niin, että lähdimme koko perheen voimin Suomen sightseeingille. Olemme Katinkullassa yötä”, Kuopiosta tavoitettu Kakko kertoo.

Tuntuu, että onnistuminen voisi olla lähellä, mutta jotenkin jätän sen sinne piippuun.

Paltamo Golf on Kakolle uusi tuttavuus. Hän sanoo kuulleensa kentästä pelkkää hyvää. Kiva mennä katsomaan, miltä näyttää, Kakko sanoo.

”Meidän golfkoulun entinen opettaja Tuomas Tuovinen on muuttanut Kajaaniin, ja hän lupasi lähteä illalla mukaan harkkarundille.”

Ihan pelkästä ajamisen ja osallistumisen ilosta Kakko ei Paltamoon asti lähde kilpailemaan, vaan menestys on huippupelaajan mielessä.

”On pidemmän aikaa ollut samanlaista pelaamista. Tuntuu, että onnistuminen voisi olla lähellä, mutta jotenkin jätän sen sinne piippuun”, hän harmittelee, mutta jatkaa heti, ”Olisi kiva pelata yksi sellainen rundi, että kun tulee kierrokselta, niin olisi sellainen tunne, että olipas hyvin pelattu tänään. Sitä metsästetään”, Finnish Tourin rankingia johtava Kakko kertoo tavoitteensa.

Kilpailu käynnistyy keskiviikkoaamuna kello 9.00.

Lue seuraavaksi: Roope Kakko on sydämeltään kilpagolfari, mutta tänä talvena ensi kertaa myös valmentaja

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje