9.7.–16.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][29]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Jos haluat unohtumattoman golfkokemuksen ensi vuoden huhtikuulle, nyt on korkea aika toimia

Haluaisitko nähdä paikan päältä Rory McIlroyn tavoittelemassa Mastersin voittoa? Jos haluat, nyt kannattaa laittaa arpa vetämään. Kuva: Getty Images

Lippuarvonta vuoden 2025 Masters Tournamentiin on parasta aikaa käynnissä.

”Tuonne olisi upeaa joskus päästä”, on lause, joka on kuultu lähes jokaisen Masters Tournamentia kotisohvalta katsovan golfintoilijan suusta. Noh, nyt on korkea aika toimia, jos haluaa lähteä katsomaan ensi vuoden kilpailua järkevän hintaisilla lipuilla.

Mastersin nettisivuilla alkoi kesäkuun alussa rekisteröityminen arvontaan, jossa onnekkaimmat pääsevät ostamaan lippuja ensi vuoden huhtikuussa pelattavaan Masters-turnaukseen.

Lippujen hinnat ovat varsin maltilliset kilpailun arvokkaaseen historiaan nähden. Alkuviikon harjoituspäiville lippu maksaa 100 dollaria, kisapäivistä kukkaro kevenee 140 dollarilla per päivä.

Ihan pelkkä arvontaan osallistuminen ei vielä osto-oikeutta tuo, sillä tämän vuoden kilpailun lippuarvontaan oli nimensä jättänyt kaksi miljoonaa ihmistä. Valistuneiden arvioiden mukaan arvonnassa on jaossa osto-oikeus noin 22 tuhanteen lippuun, joten kädet saa olla tiukasti ristissä, jotta onni potkaisee.

Augusta Nationalin kentälle otetaan päivässä vain 40 000 katsojaa, jolla taataan jokaiselle katsojalle miellyttävä katsojakokemus. Arvonnassa olevien 22 tuhannen päivälipun lisäksi erilaisten elinikäisten passien ja muiden erikoislippujen haltioita on 18 tuhatta henkeä.

Joten jos keväinen reissu Georgian osavaltioon kiinnostaa, eikä kalenterissa ole huhtikuun toisella viikolla muita kiireitä, kannattaa laittaa arpa vetämään. Rekisteröityminen arvontaan sulkeutuu 20. kesäkuuta.

Lue seuraavaksi: Tiesitkö nämä knopit Mastersista?

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje