Ohjeita Golfpiste Teetime -palvelun käyttöön

Golfpiste Teetime on monipuoliset hakuominaisuudet sisältävä vieraspelaamisen tiiaikojen haku- ja varauspalvelu. Golfpiste Teetimessa varaukset tehdään kenttien asettamien vierasvarausehtojen mukaisesti.

Auta meitä kehittämään palvelua!
Löysitkö virheen? Onko sinulla kehitysidea? Kaipaatko lisäapua tai onko sinulla muuta palautetta? Kaikki edellä mainittu täältä.

Alta löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin.

iPad tai iPhone

1. Avaa “Safari” -selain/app (Applen laitteilla pikanäppäimen luominen näytölle ei onnistu Chrome-selaimella).

2. Kirjoita Golfpiste Teetimen osoite Golfpiste.com/teetime selaimen osoitekenttään ja paina näppäimistöstä “Avaa”.

3. Paina selaimen alareunasta symbolia, jossa nuoli osoittaa laatikosta ylöspäin . Sinulle avautuu selaimen alaosasta valikko.

4. Skrollaa valikkoa alaspäin ja paina “Lisää koti-valikkoon” -linkkiä.

5. Kirjoita palvelun nimi “Golfpiste Teetime” ja paina “Lisää”.

Pikakuvake Golfpiste Teetimeen ilmestyy iPadin tai iPhonesi näytön ensimmäiseen vapaaseen kohtaan.


Android

1. Avaa ”Chrome” -selain/app.

2. Avaa Golfpiste Teetime osoitteessa Golfpiste.com/teetime.

3. Paina menu-painiketta (3 pistettä näytön oikeassa yläkulmassa) ja paina ”Lisää kotinäytölle”.

4. Kirjoita palvelun nimi “Golfpiste Teetime” ja paina “Lisää”. Pikakuvake Golfpiste Teetimeen ilmestyy laitteesi näytön ensimmäiseen vapaaseen kohtaan.


1. Aseta sijanti päälle tästä (toimii parhaiten GPS:ää hyödyntävillä laitteilla, esim. puhelin).

2. Syötä tähän kentän nimi tai kaupunki.

3. Valitse haluamasi päivä.

4. Voit järjestää hakutuloksen Nimen, Hinnan tai Etäisyyden (jos sijainti valittuna) perusteella.

5. Valitse lista- tai ruutunäkymä.

6. Määritä haluamiasi hakukriteereitä rajataksesi hakutulosten määrää.

7. Voit rajata hakutulosta myös näillä valinnoilla. Voit valita vain yhden kerrallaan. Katso lisätietoa ohje-sivulta.

8. Tässä näet hakukriteeriesi määrän ja voit tyhjentää kriteerit.

9. Etene hakutuloksissa eri sivuille nuolien avulla.

10. Nämä symbolit kertovat että kentällä on tarjolla Äkkilähtöjä ja/tai Ennakkomaksajan Etuhintoja.

11. Lisää kenttä suosikkilistallesi painamalla sydämen kuvaa.

12. Tämä kertoo kuinka monta lähtöä (esim. klo 10:00 tiiaika on yksi lähtö) löytyy, johon kriteereilläsi voit varata.

13. Hintahaarukka kertoo minkä hintaisia tiiaikoja haullasi löytyy.

14. Voit palata hakutuloksiin tästä.

15. Vaihda päivää valikosta. Päivää ei voi valita, jos kentälle ei voi vielä varata tiiaikoja.

16. Voit muuttaa kriteereitäsi, hakutulos päivittyy automaattisesti.

17. Voit rajata hakutulosta myös näillä valinnoilla. Voit valita vain yhden kerrallaan. Katso lisätietoa ohjesivulta.

18. Vaihda hakutuloksen seuraavalle tai edelliselle  sivulle.

19. Jos lähtöaikaan on tarjolla Äkkilähtöjä tai Ennakkomaksajan Etuhinta, näet ne tässä.

20. Lähdössä olevien pelaajien sukupuolen ja tasoituksen näet tästä.

21. Siirry lisäämään muut haluamasi pelaajat lähtöön ja varamaan aika tästä. HUOM! Sinun tulee olla kirjautunut Golfpisteeseen ja linkittänyt Golfpiste-tilisi NexGolf- ja/tai WiseGolf -tiliisi. Lue lisää ohjeista!

Palvelussa voivat on mukana kaikki NexGolfia tai WiseGolfia käyttävät kentät, eli noin 140 eri seuraa.

Golfpiste Teetime mahdollistaa tiiaikojen hakemisen ja varaamisen kaikille NexGolf-ja WiseGolf -ohjelmistoa käyttäville golfkentille. Mikäli kentällä on käytössä joku muu ohjelmisto, ei kenttä näy palvelussa. Kenttä voi myös tehdä päätöksen olla julkaisematta vapaita vieraspeliaikojaan Golfpiste Teetimessa.

Oman kentän tiiaikojen hakeminen onnistuu, mikäli kotikenttäsi käyttää NexGolf-tai WiseGolf -ohjelmistoa. Voit myös varata ajan omalle kentällesi Golfpiste Teetimen kautta, mikäli kotikenttäsi sen sallii. Osa kentistä ei salli omien jäsenten varata aikoja Golfpiste Teetime -palvelun kautta, lisätietoa saat omalta kentältäsi.

HUOM! Mikäli kotikenttäsi sallii omien jäsenten varaamisen Golfpiste Teetime -palvelusta, tapahtuu se kentän asettamien vieraspeliehtojen mukaisesti.

Aikojen hakeminen ja varaaminen on helppoa:

  • Tee ensin haku haluamillasi kriteereillä.
  • Löydettyäsi haluamasi tiiajan, klikkaa VARAA TIIAIKA.
  • Sinut siirretään joko NexGolfin hallinnoimaan Teetime.fi-palveluun tai kentän WiseGolfiin viimeistelemään varaus.
  • Tässä vaiheessa lisäät lähtöön muut haluamasi pelaajat ja suoritat mahdollisen maksun.
  • Varauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi varausvahvistuksen tiiajasta.

HUOM! Varausprosessi menee sujuvimmin, kun kirjaudut Golfpisteeseen ja olet linkittänyt Golfpiste-tilisi NexGolf- ja WiseGolf -tiliisi. Ohjeet linkitykseen löydät täältä.

Golfpiste Teetime -palvelusta voi varata tiiaikoja kenttien itsensä asettamien varausehtojen mukaisesti ja näissä ehdoissa on kenttäkohtaisia eroja.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse arvailla milloin millekin kentälle voi tiiaikoja varata, sillä Golfpiste Teetime näyttää kentän vapaita tiiaikoja vain niille päiville, joille varauksia voi tehdä.

Voit tehdä muutoksia tekemääsi varaukseen ja mm. perua varauksen (mikäli se on varauksen ehtojen mukaan mahdollista) Omissa varauksissa, jonne pääset Golfpiste Teetimen Omat varaukset -linkin kautta (Huom! näet linkin kun olet kirjautuneena Golfpisteeseen) ja sähköpostiisi saamaasi varausvahvistuksessa olevan linkin kautta. Osa kentistä voi vaatia peruutuksen puhelimitse.

Osalla kentistä maksu tulee suorittaa varauksen yhteydessä ja osalla maksun voi halutessaan suorittaa vasta klubilla. Kenttä määrittelee itse maksamisen vaihtoehdot.

Äkkilähdöt ovat Nexgolf-kenttien itsensä määrittämiä tiiaikoja, jotka saa normaalista poikkeavalla hinnalla. Usein miten kyseessä on tiiajat, joihin on enää vähän aikaa jäljellä.

Ennakkomaksajan Etuhinta on Nexgolf-kentän itsensä määrittämä normaalihintaa edullisempi Green fee, kun varaus tehdään ja maksetaan Golfpiste Teetimen kautta.

HUOM! Äkkilähtövaraukset ja Ennakkomaksajan Etuhinta-varaukset pitää maksaa varausta tehtäessä, eikä niitä voi varauksen jälkeen enää perua. Näihin varaustyyppeihin ei voi yhdistää muita etuja, kuten pelilippuja tai etukortteja.

Pelaaja näkee tekemänsä varaukset Golfpisteen tilisi Omissa tiedoissa (Omat varaukset näkyy, kun olet kirjautuneena Golfpisteeseen) sekä oman kotiseurasi järjestelmässä.

Golfpiste Plus on maksullinen etukortti, jonka tilaajat saavat käyttöönsä peli- ja muita etuja yli 60:lle kentälle. Peliedut ovat pääasiassa kertakäyttöisiä ”Kaksi yhden hinnalla” -tutustumisetuja eri kentille ympäri Suomen ja Viron.

Golfpiste Plus -jäsenenä saat myös mm. muita etuja esimerkiksi simulaattoreihin ja opettaville ammattilaisille. Lue lisää ja tilaa Golfpiste Plus täältä.

Golfpiste Plus -pelietuja voi hyödyntää osalle kentistä Golfpiste Teetime varausten yhteydessä. Näet Golfpiste Plus -tunnuksen niiden kenttien ja tiiaikojen yhteydessä, joissa tutustumisetuja voi hyödyntää. Tarvittaessa todista Golfpiste Plus -jäsenyytesi kentälle paikan päällä näyttämällä jäsenkorttiasi Golfpisteen Omista tiedoista (sinun tulee olla kirjautuneena Golfpisteeseen, jotta jäsenkortti näkyy).

Luomalla Golfpiste-tilin ja kirjautumalla sisään Golfpisteeseen pystyt mm. luomaan oman suosikkikenttien listasi, joka toimii myös kätevänä hakukriteerinä. Golfpiste-tili kannattaa myös linkittää NexGolf- ja WiseGolf-tileihisi, jotta pääset tekemään varauksen ilman uutta kirjautumista.

Golfpisteen rekisteröityneenä käyttäjänä voit myös helposti hankkia lisämaksullisen Golfpiste Plus -jäsenyyden ja hyödyntää sen pelietuja myös Golfpiste Teetime -varausten yhteydessä.

Golfpiste-tilisi tunnus on joku käytössäsi oleva sähköpostiosoite. Kokeilemalla sähköpostiosoitetta ”Olen unohtanut salasanani” -toiminnon kautta, saat selville mikä sähköpostiosoitteesi on kytketty tiliisi. Jos saat sähköpostiisi viestin (HUOM! tarkista myös roskapostit), jossa neuvotaan vaihtamaan salasanasi, tiedät, että tämä email on kytketty Golfpiste-tiliisi ja toimii tunnuksenasi.

Jos olet unohtanut Golfpiste-tilisi salasanan, voit vaihtaa uuden salasanan ”Olen unohtanut salasanani” -toiminnon kautta, jonka löydät Golfpiste.com:n oikean yläkulman ”KIRJAUDU” -linkin takaa.

Linkittämällä Golfpiste-tilisi NexGolf- ja WiseGolf -tileihisi voit ensinnäkin kirjautua Golfpisteeseen hyödyntämällä NexGolf- tai WiseGolf -tunnuksiasi, mutta ennen kaikkea saat vietyä Golfpiste Teetime varauksesi loppuun sujuvasti yhdellä kirjautumisella Golfpisteeseen. Tilien linkitys on täysin tietoturvallista ja se täytyy tehdä vain kerran.

Katso ohje tilien linkittämiseen täältä.

Tilien linkittäminen toisiinsa on täysin tietoturvallista!

Mikäli et ole NexGolfia käyttävän seuran jäsen, sinulla ei ole NexGolf-tiliä, mutta sinulla voi jo olla Teetime.fi eli NexGolf vieraspelaajatili olemassa. Jos et muista onko sinulla jo NexGolf vieraspelaajatili tai et muista sen tunnusta tai salasanaa, lue lisäohjeita täältä.

Varataksesi tiiaikoja Golfpiste Teetime -palvelusta, sinun täytyy luoda Teetime.fi-tili (=NexGolf vieraspelaajan tili) täältä, ja linkittää se Golfpiste-tiliisi, jonka jälkeen Golfpiste Teetime varauksesi sujuvat yhdellä kirjautumisella Golfpisteeseen.

Lisätietoa tilien yhdistämisestä löydät täältä.

Sinulla todennäköisesti on WiseGolf vieraspelaajatili, mikäli olet aiemmin varannut tiiaikoja WiseGolf -kentille verkossa.

Jos sinulla ei vielä ole WiseGolf -vieraspelaajatiliä, sinut opastetaan sellainen luomaan siinä vaiheessa, kun olet ensimmäistä kertaa varaamassa tiiaikaa WiseGolf -kentälle Golfpiste Teetimessa. Prosessi on yksinkertainen ja opastava.

Saat unohtuneen NexGolf tunnuksesi ja/tai salasanasi palautettua täällä.

Ohjeita unohtuneen WiseGolf tunnuksen tai salasanan löytämiseksi saat täältä.

NexGolf-tili on automaattisesti kaikilla NexGolf-ohjelmistoa käyttävien seurojen jäsenillä. Kaikilla NexGolf-tilin omaavilla on automaattisesti myös Teetime.fi-tili, joten NexGolf-seurojen jäsenten ei tarvitse luoda erikseen Teetime.fi-tiliä.

Teetime.fi-tili on Vitec NexGolf Oy:n hallinnoiman Teetime.fi:n käyttäjätili (vieraspelaajatili), jonka voi luoda kuka tahansa ja jonka voi sen jälkeen linkittää Golfpiste-tiliin.

NexPay on NexGolfin maksupalvelu, jota käytetään Golfpiste Teetimen maksujen yhteydessä osan kentistä osalta. NexPay-palvelun tuottaa NexGolf yhteistyössä Payment Highwayn sekä Checkout Finlandin kanssa. Molemmat em. toimijat kuuluvat OP-ryhmään. Payment Highway on PCI DSS-sertifioitu toimija, ja toimii operaattorina maksupalvelussa.

Luottokorttien tiedot eivät ole Vitec NexGolf Oy:n hallussa, vaan ne säilyttää Payment Highway. NexGolfilla on ainoastaan ns. tietoturva-token, jolla maksuja kutsutaan.

NexPay mahdollistaa sen, ettei pelaajan tarvitse syöttää korttitietonsa kuin kerran, ja jatkossa erilaiset maksut hoituvat NexGolfissa ja Golfpiste Teetimessa yksinkertaisesti ja nopeasti nappia painamalla. Jatkossa mm. kilpailumaksujen maksaminen on mahdollista NexPaylla.

Osa kentistä vaatii maksun suorittamista etukäteen, jolloin pelaajalla tulee olla NexPay käytössä.

Voit ja sinun kannattaakin edelleen varata ajan omalle kotikentällesi kentän omaa ohjelmistoa hyödyntäen.